fbpx
Hoppa till innehåll

Om Pixpay

Vi lanserade PixPay med en enkel och konkret ambition

Vi lanserade Pixpay med en enkel och konkret ambition. Nämligen att göra det enkelt för alla att fakturera. Utifrån egna erfarenheter som företagare var vi väl medvetna om hur krävande och omständligt det kan vara att leva upp till praktiska och administrativa krav. I många fall är det inte heller ekonomiskt möjligt att axla skatteregistrering, moms, dubbel bokföring och allt annat som är en del av egenföretagarens vardag.

We are driven by values

Med Pixpay så vill vi göra det enklare för dig som vill tjäna pengar utan att behöva krångla med fakturering. Vi är oerhört stolta över det förtroende som våra kunder har gett oss. Och vi arbetar alltid på att förbättra oss själva och våra tjänster

Kom igång direkt

Med Pixpay så går det snabbt att komma igång. Det tar bara någon minut att registrera att konto och skicka din första faktura. Du slipper onödig väntan och kan snabbt fakturera redan slutförda projekt.

Fakturera redan idag

När du skaffat ett konto hos Pixpay så kan du fakturera direkt. Du behöver inte vänta utan kan fakturera direkt. Ett snabbare och smidigare sätt till manuell fakturering. Vi ser även till att fakturorna utformas på rätt sätt.

Snabba betalningar

Fakturering och betalning via Pixpay sker väldigt snabbt. Du behöver inte vänt på att få åtkomst till dina pengar. Och med Pixpay som mellanhand kan du vara trygg i vetskapen att alla transaktioner sker på rätt sätt.