fbpx
Hoppa till innehåll

Enklare fakturering med Pixpay   
Fakturera utan att behöva starta företag och slipp onödigt krångel

Pixpay är en tjänst för alla som vill att det ska vara enkelt att tjäna pengar. Vi erbjuder snabb och enkel fakturering
för dig som vill slippa all den administration och bokföring som kommer med egenföretagande.

När du fakturerar via Pixpay så behöver du inte tänka på F-skatt, momsregistrering, egenavgifter eller avdrag.
Vi ser till att allting hanteras på rätt sätt. Det gör att du kan fokusera på det som du gör bäst.
Oavsett om du frilansar på heltid, extraknäcker eller bara behöver fakturera för ett enskilt projekt så ser vi till att allt blir rätt.

Kom igång direkt

Med Pixpay så går det snabbt att komma igång. Det tar bara någon minut att registrera att konto och skicka din första faktura. Du slipper onödig väntan och kan snabbt fakturera redan slutförda projekt.

Fakturera redan idag

När du skaffat ett konto hos Pixpay så kan du fakturera direkt. Du behöver inte vänta utan kan fakturera direkt. Ett snabbare och smidigare sätt till manuell fakturering. Vi ser även till att fakturorna utformas på rätt sätt.

Snabba betalningar

Fakturering och betalning via Pixpay sker väldigt snabbt. Du behöver inte vänt på att få åtkomst till dina pengar. Och med Pixpay som mellanhand kan du vara trygg i vetskapen att alla transaktioner sker på rätt sätt.

Ett bättre val

Vi tycker att det ska vara roligt att driva företag. Men alltför ofta så tyngs man med av administration och svårhanterliga krav. Genom att använda Pixpay som faktureringstjänst får du möjligheten att helt och hållet fokusera på ditt företagande.
Vår ambition är att förenkla för alla som vill driva eget man som inte har tid, ork eller kunskap att axla all den administration som kommer med företagande.

FAQ

Om du har funderingar kring våra tjänster så får du gärna kontakta oss. Men först kan du kontrollera att dina frågor inte redan har besvarats. Vi har samlat några av de vanligt förekommande frågorna om Pixpay.

Allmänna villkor

Vill du i detalj veta vad som gäller för våra faktureringstjänster så kan du läsa våra allmänna villkor. Där hittar du detaljerad information om våra förpliktelser gentemot dig, samt hur vi driver vår verksamhet.

Blogg

”Ett givet val för mig som bara behöver fakturera några gånger om året.
Gör det enkelt att fakturera vid behov.”

Sofie Hammar

”Utan tvekan en av de mest smidiga faktureringstjänster jag har använt. Prisvärd och enkelt. Precis som det alltid borde vara.”

Niklas Zetterlund

”Jag har inte tid eller ork att sköta bokföring och att betala en revisor är knappast särskilt billigt. Pixpay gjorde att jag kunde komma igång med företaget utan problem.”

Erik Larsson

 

Genom att ange korrekt information så hjälper du oss att svara er så snabbt och korrekt som möjligt.