fbpx
Hoppa till innehåll

Vad får jag efter skatt?

När du fakturerar via Pixpay så behöver du inte tänka på F-skatt, momsregistrering, egenavgifter eller avdrag.
Vi ser till att allting hanteras på rätt sätt. Det gör att du kan fokusera på det som du gör bäst.
Oavsett om du frilansar på heltid, extraknäcker eller bara behöver fakturera för ett enskilt projekt så ser vi till att allt blir rätt.

 

 

 

Lön efter skatt2

Fakturabelopp (ex moms)  
Avgift Pixpay  
Arbetsgivaravgift 000
Bruttolön inkl semesterersättning  
Semesterersättning*  
Skatt  
Nettolön (Lön efter skatt)  

 

 

 

 
 

 

Mindre administration och mer tid till arbete

Genom att använda Pixpay så får du mer tid över till att fokusera på att göra din grej. Många har fått erfara att detta innebär att det i slutändan lönar sig att välja att fakturera utan företag istället för att starta eget. Den administrativa bördan kan helt enkelt bli så stor att den tar tid från det mer väsentliga arbetet.

Med omfattande erfarenheter av att leva upp till formella krav så ser vi på Pixpay till att obligatoriska avgifter hanteras på rätt sätt. Glöm allt som har med administrativt krångel att göra och satsa på att utöka din verksamhet i den omfattning du själv vill.

Starta eget, utan krångel.

Med Pixpay så behöver du aldrig oroa dig för att du inte ska kunna leva upp till administrativa krav. Vi hanterar administration och obligatoriska avgifter. Pengar du får tillgång till är dina och du behöver inte oroa dig för att inte leva upp till myndigheters förväntningar. Ett perfekt sätt att driva eget för dig som vill fokusera på det du gör bäst utan att behöva bekymra dig över skatt, moms och sociala avgifter. Vi är övertygade om att allt blir bättre om alla får möjligheten att göra vad de är bäst på.

Skatt

Med skatt åsyftas generellt sett kommunal skatt och eventuell statlig skatt om intäkterna överskrider brytpunkten. Tanken är att denna skatt ska finansiera såväl driften av det offentliga som allmänna utgifter.

Sociala Avgifter

Sociala avgifter avse täcka vård, pension och social trygghet om du av någon anledning inte kan arbeta. Dessa är obligatoriska och betalas i samband med såväl anställningsförhållanden som vid egenföretagande.

Pixpays avgift

Våra avgifter utgör endast en liten del av de belopp du betalar. Vi använder dessa för att täcka våra egna utgifter och säkerställa att vi kan fortsätta tillhandahålla kvalitativa tjänster